REIKI 2 - Reikin jatkokurssi (etä&verkkokurssi)

*seuraava : 14.4.2021 alkaen

#Reiki #Reiki2 #Reikinjatkokurssi #trijohanna

"Reiki on läsnäoloa, kuuntelemista ja irtipäästämistä"

 

Reiki (jap. Usui Shiki Ryoho Reiki) on alun perin japanilainen luonnollisen hoitamisen ja sisäisen kasvun menetelmä. Sitä voi käyttää muun muassa rentoutumiseen, hyvinvoinnin edistämiseen, kivun lievitykseen ja paranemisen tukemiseen. Reiki on tietoisuustaitoja, menetelmä, jolla voi päästä käsiksi omaan sisäiseen maailmaan ja omaan henkiseen kasvuun. Siihen liittyen on myös tehty runsaasti tutkimuksia.

 

Reiki 2 jatkaa siitä mihin Reiki 1 jäi, eli aiheena ovat itsehoidon lisäksi reikin lähihoidot, erityisesti tunteiden hoitaminen sekä etähoitaminen. Käsittelemme myös reikikokemuksia ja -tutkimuksia. Kurssilla opitaan uutta erityisesti toisille tehtävistä hoidoista sekä etähoitamisesta. Kurssimaksu sisältää diplomin, jonka saat sähköisesti. Diplomin saat käytyäsi läpi kurssimateriaalin ja vastattuasi kurssin lopussa kurssialustalta löytyvään kyselyyn.  

Huom! Reiki 2 -kurssille pääsyn edellytyksenä on suoritettu Reiki 1 -kurssi.

Kurssin asioita ovat mm.:

 • Reikin vahvistaminen (itsehoito, lähihoito)

 • Reiki-aktivoinnit

 • Lähihoidot ja Reiki-hoitajana toimiminen

 • Energiakehot

 • Reikin tunnekäsittely ja tunnesymboli

 • Etähoito - mitä, miten, miksi, milloin voi käyttää jne.

 • Kokemuksia ja tutkimuksia Reikiin liittyen

 • Mahdollisuus hakea kurssilla neuvoja joissakin erityistapauksissa


Reiki 2 -kurssi toteutetaan verkkokurssin ja etäkurssin yhdistelmänä! Kurssi sisältää kaiken sen mitä live-kurssinikin ja kestoltaan on siis kokonaisuudessaan yhteensä 6-7 tuntia kestoltaan (tallenteita, harjoituksia ja Zoom-tapaamiset), lisäksi tietenkin oma opiskelu. 

Saat kurssin alkaessa käyttöösi videomateriaalia ja itsenäisesti tehtäviä harjoituksia. Ensimmäiset tallenteet saat käyttöösi 14.4..2021. Ensimmäinen Zoom-tapaaminen, jossa saat myös Reiki 2 kurssin aktivoinnin on to 15.4.. Tapaamisen jälkeen saat käyttöösi lisää videoita ja harjoituksia. Loput videot ja harjoitukset saat käyttöösi toisen Zoom-tapaamisemme yhteydessä, joka on 22.4.2021.

Zoom-tapaamisia ryhmän kanssa on siis kaksi. Zoom on helppokäyttöinen ja pääset tapaamiseen ennen tapaamista lähettämästäni linkistä. Sovittujen kahden tapaamisajankohtia lukuunottamatta voit siis suorittaa kurssin omaan tahtiisi.

Kurssi soveltuu myös kertauskurssina käytäväksi vaikka olisit joskus jo käynyt Reiki 2 -kurssin. Kurssimateriaali on käytettävissäsi 6 kuukauden ajan kurssin aloituksesta.

Kurssin vetäjänä toimii Reiki-opettaja, Reiki master, FT, kirjailija Johanna Blomqvist. Omasta polustani Reikin pariin kerron kirjassani "Kvanttifysiikasta energiahoitoihin - Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen" (Viisas Elämä, 2016). Kirja on saatavilla myös äänikirjana eri äänikirjapalveluista. Lue täältä lisää.

 

Kurssi: REIKI 2 -ETÄKURSSI

Sisältäen tallenteita, harjoituksia ja tapaamiset Zoomissa 

Zoom-tapaamiset: To 15.4 klo 17:30-19 & to 22.4.2021 klo 17:30-19

Paikka: Missä vaan, etäosallistuminen tapaamisiin Zoomin kautta, muun kurssin voit käydä läpi omaan tahtiin

Hinta: 185€ (sis. alv. 24%) 

Ennen Reiki-kurssia suosittelen tutustumaan kirjaani "Kvanttifysiikasta energiahoitoihin - Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen", Viisas Elämä 2016. Kirjaa voi tilata myös omistuskirjoituksella verkkokaupastani.

Lisätietoja:
Johanna Blomqvist, energiavuo@gmail.com

 • Facebook
 • Instagram
 • Twitter
 • Amazon
 • LinkedIn
 • YouTube

© 2021 Johanna Blomqvist