Reiki-hoitamisen jatkokurssi (Reiki 2)

To 3. & 10.10.2019 (klo 17-20), Helsinki, Korkeavuorenkatu 41A (Olemus)

"Reiki on läsnäoloa, kuuntelemista ja irtipäästämistä"

 

Reiki (jap. Usui Shiki Ryoho) on sisäisen kasvun menetelmä, joka edistää ja ylläpitää hoitajan omaa hyvinvointia ja jota voi käyttää edesauttamaan muiden paranemista ja hyvinvointia.

 

 

Reiki on alun perin japanilainen luonnollisen hoitamisen menetelmä. Sitä voi käyttää muun muassa rentoutumiseen, hyvinvoinnin edistämiseen, kivun lievitykseen ja paranemisen tukemiseen. Reiki on menetelmä, jolla voi päästä käsiksi omaan sisäiseen maailmaan ja omaan henkiseen kasvuun.

 

Reiki 2 jatkaa siitä mihin Reiki 1 jäi, eli aiheena ovat itsehoidon lisäksi reikin lähihoidot, erityisesti tunteiden hoitaminen sekä etähoitaminen. Käsittelemme myös reikikokemuksia ja -tutkimuksia. Kurssilla opitaan uutta erityisesti toisille tehtävistä hoidoista sekä etähoitamisesta. Kurssin lähiopetuspäivien lisäksi kurssiin sisältyy myös etähoito (aika sovitaan kurssilla). Kurssimaksu sisältää kurssimonisteen ja diplomin. 

 

Kurssi sisältää myös paljon materiaalia Reiki-tutkimuksiin liittyen sekä tieteen ja energiahoitojen suhteesta. 


Reiki 2 -kurssin jälkeen on mahdollista osallistua myöhemmin Reikin opettaja-koulutukseen (Reiki 3A ja Reiki 3B)

Kurssin vetäjänä toimii Reiki-opettaja, Reiki master, FT, kirjailija Johanna Blomqvist.

 

Kurssi: REIKI 2

Aika: To 3.10. & 10.10 klo 17-20, lisäksi sovimme kurssilla yhteisen etähoitoajan

Paikka: Helsinki, keskusta (Korkeavuorenkatu 41A)

Hinta: 290e (sis alv 24%). Hinta sisältää materiaalin ja diplomin. Kirjaa "Kvanttifysiikasta energiahoitoihin - fyysikon matka mieleen ja paranemiseen" on mahdollista ostaa kurssihintaan.

 

 

 

 

 

Ilmoittautuminen kursseille on sitova. Sairastumisen tai muun pakottavan syyn vuoksi maksu on mahdollista siirtää toiselle kurssille. 


Tiedustelut:

Johanna Blomqvist, energiavuo@gmail.com