REIKI 2 - Reikin jatkokurssi (verkko- & etäkurssi)
*NYT AUKI! Voit aloittaa milloin vain!
#Reiki #Reiki2 #Reikinjatkokurssi #trijohanna

Kopio mallista carl jung-3.png

"Reiki on läsnäoloa, kuuntelemista ja irtipäästämistä"

 

Reiki (jap. Usui Shiki Ryoho Reiki) on alun perin japanilainen luonnollisen hoitamisen ja sisäisen kasvun menetelmä. Sitä voi käyttää muun muassa rentoutumiseen, hyvinvoinnin edistämiseen, kivun lievitykseen ja paranemisen tukemiseen. Reiki on tietoisuustaitoja, menetelmä, jolla voi päästä käsiksi omaan sisäiseen maailmaan ja omaan henkiseen kasvuun. Siihen liittyen on myös tehty runsaasti tutkimuksia.

 

Reiki 2 jatkaa siitä mihin Reiki 1 jäi, eli aiheena ovat itsehoidon lisäksi reikin lähihoidot, erityisesti tunteiden hoitaminen sekä etähoitaminen. Käsittelemme myös reikikokemuksia ja -tutkimuksia. Kurssilla opitaan uutta erityisesti toisille tehtävistä hoidoista sekä etähoitamisesta. Kurssimaksu sisältää diplomin, jonka saat sähköisesti. Diplomin saat käytyäsi läpi kurssimateriaalin ja vastattuasi kurssin lopussa kurssialustalta löytyvään kyselyyn.  

Huom! Reiki 2 -kurssille pääsyn edellytyksenä on suoritettu Reiki 1 -kurssi.

Kurssin asioita ovat mm.:

  • Reikin vahvistaminen (itsehoito, lähihoito)

  • Reiki-aktivoinnit

  • Lähihoidot ja Reiki-hoitajana toimiminen

  • Energiakehot

  • Reikin tunnekäsittely ja tunnesymboli

  • Etähoito - mitä, miten, miksi, milloin voi käyttää jne.

  • Kokemuksia ja tutkimuksia Reikiin liittyen

Reiki 2 -kurssi toteutetaan verkkokurssin ja etäkurssin yhdistelmänä! Kurssi sisältää kaiken sen mitä live-kurssinikin ja on siis kokonaisuudessaan yhteensä 6-7 tuntia kestoltaan. 

Saat heti kurssin ostettuasi käyttöösi videomateriaalia ja itsenäisesti tehtäviä harjoituksia. Viikon kuluttua aloituksesta saat käyttöösi lisää videoita ja harjoituksia. Reikin jatkokurssiin kuuluvat aktivoinnit saat myös kurssilla. Toisen aktivoinnin saat Zoom-tapaamisessa, näitä pidetään noin 1-2 kuukaudessa. Halutessasi voit ilmoittautua useampaankin.

 

HUOM! Kurssin Zoom-tapaamisia on noin kerran 1-2 kuukaudessa. Linkki Zoomiin löytyy kurssialustalta. Jos et pääse mukaan, tapaamisesta tulee tallenne myöhemmin katsottavaksi sivustolle. Kurssialustalla on jo nyt useamman aktivoinnin tallenteet.

Voit siis suorittaa kurssin omaan tahtiisi. Aktivoinnin jälkeen ja käytyäsi kurssimateriaalin lävitse saat Reikin jatkokurssille osallistumisesta todistuksen sähköpostiisi.

Kurssimateriaali on käytettävissäsi 6 kuukauden ajan kurssin aloituksesta, eli sinulla on kuusi kuukautta aikaa suorittaa kurssi.

Tiedoksi myös: Syksyllä 2021 pidetään kaikille Reiki-kurssilaisille yhteinen Zoom-tapaaminen (kuuluu hintaan), joka sisältää Reiki-meditaation. Alustavasti etätapaaminen on 24.11 klo 18 ja tästä tulee myöhemmin lisätietoja kurssialustalle.

Kurssin vetäjänä toimii Reiki-opettaja, Reiki master, FT, kirjailija Johanna Blomqvist, jonka Reiki-polusta voit lukea kirjasta "Kvanttifysiikasta energiahoitoihin - Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen" (Viisas Elämä, 2016). Kirja on saatavilla myös äänikirjana eri äänikirjapalveluista. Lue täältä lisää.

 

Kurssi: REIKI 2 - VERKKO- & ETÄKURSSI

Paikka ja aika: Kurssin voit käydä läpi omaan tahtiin missä vain ja milloin vain.

Hinta: 185€ (sis. alv. 24%) Hinta voimassa 31.10 asti

***

Ennen Reiki-kurssia suosittelen tutustumaan kirjaani "Kvanttifysiikasta energiahoitoihin - Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen", Viisas Elämä 2016. Kirjaa voi tilata myös omistuskirjoituksella verkkokaupastani.

Lisätietoja:
Johanna Blomqvist, energiavuo@gmail.com