REIKIÄ HOITOALAN AMMATTILAISILLE  
- Täydennyskoulutus, jossa opetellaan Reikin perusteita
*Luentomateriaali syksyn 2021 koulutuspäivästä saatavilla nyt!

glynn-916459_1920.jpg

"Reiki on läsnäoloa, kuuntelemista ja irtipäästämistä"

 

Reiki (jap. Usui Shiki Ryoho) on sisäisen kasvun menetelmä, joka edistää ja ylläpitää hoitajan omaa hyvinvointia ja jota voi käyttää edesauttamaan muiden paranemista ja hyvinvointia. Reikiä voi myös pitää tietoisuustaitoina, siinä opetellaan läsnäoloa aivan ainutlaatuisella tavalla.

Reikin perustajana pidetään Mikao Usuita, joka kokosi Reiki-tietouden yhteen noin 100 vuotta sitten. Sadassa vuodessa Reiki on levinnyt kaikkialle maapallolla ja pelkästään Reikin opettajia on maailmassa miljoonia. Reikiä on myös tutkittu. 

 

 

Kursseillani on vuosia Reiki-kursseja opetettuani käynyt paljon hoitoalalla toimivia, niin lääkäreitä, eläinlääkäreitä, psykologeja, psykiatreja, fysioterapeutteja, sairaan- ja terveydenhoitajia sekä täydentävien hoitojen ammattilaisia jne. Tämä koulutuspäivä pidettiin syyskuussa 2021 ja nyt voit ostaa koulutuspäivän materiaalin. Materiaali sisältää tallenteet koulutuksesta, yli 2 tuntia videotallenteita, kurssimateriaalin linkkeineen. Koulutus on tarkoitettu erityisesti hoitoalalla jo toimiville, tarkoituksena toimia täydentävänä koulutuksena - mitä Reikin ajatusmaailma ja osaaminen voisi tuoda lisää työhön. Miten jaksaa itse paremmin ja miten ottaa Reikiä käyttöön vuorovaikutustilanteissa. Miten Reikiä voisi hyödyntää työssä ja arjessa?

 

Koulutuspäivä soveltuu sekä Reikiä jo tekeville että siihen ensi kertaa tutustuville. Reikiä voit opetella lisää Reikin perusteet (Reiki 1) kurssilla verkkokurssina tai live-kurssilla.. Reiki on monelle ensimmäisiä askelia itsekeskusteluun ja hyvinvointiin.  Usui Shiki Reiki Ryoho on ns. alkuperäinen Reiki ja Reiki 1 -kurssi on Reikin peruskurssi, joka keskittyy erityisesti hoitajan omaan kasvuun, sisäiseen kykyyn keskustella itsensä kanssa ja hyvinvointiin, jaksamiseenkin. Reiki-hoidon peruskurssilla osallistujat oppivat Reiki-menetelmän perusteet, kurssiin kuuluu Reikille ominainen Reiki-aktivointi ja opit klassisesta Reiki-menetelmästä. 

Reikiä hoitoalan ammattilaisille koulutuspäivässä käsitellää mm seuraavia asioita:

  • Reikin periaatteet

  • Mitä Reiki tarkoittaa ja vaatii käyttäjältään

  • Reiki länsimaisessa yhteiskunnassa

  • Itsehoidosta

  • Lähihoidosta

  • Reiki-tutkimuksista ja kokemuksista

  • Reiki, vuorovaikutus ja kohtaaminen, läsnäolo

  • Energiasta, ki:stä


Kurssin vetäjänä toimii Reiki-opettaja, FT Johanna Blomqvist. Ennakkomateriaaliksi suositellaan lukemaan kirja "Kvanttifysiikasta energiahoitoihin - fyysikon matka mieleen ja paranemiseen". Kirja on saatavilla myös äänikirjana eri äänikirjapalveluiden ja kirjan kustantajan Viisas Elämän kautta.

Kouluspäivän ohjelma. Voit halutessasi tilata koulutuksen myös omaan työyhteisöösi teille räätälöitynä:

Klo 8:30-9:30 aamukahvi/tee

Klo 9:30 - 11:30

- Tervetuloa! Päivän ohjelmasta ja alkumeditaatio.

- Mitä on Reiki? Reikin periaatteet

- Reiki länsimaisessa yhteiskunnassa

- Reiki ja hoitajan itsehoito

Klo 11:30 - 12:30 Lounas

Klo 12:30 - 14 

- Reiki ja kohtaaminen&vuorovaikutus. Reikin lähihoidot

- Reiki ja läsnäolo

- Energiasta

Klo 14 Kahvi/Tee

Klo 14:30-16:00

- Päivän paketointi. Miten ottaa Reikin opit käyttöön työssä ja arjessa?

- Loppuharjoitus

*Ostaessasi koulutuspaketin saat sähköpostiisi linkin Campwire-kurssialustalle. Alustalle kirjaudutaan sähköpostilla ja salasanalla. Kaikki materiaali on saatavissa kurssialustalta heti oston jälkeen.

Kysy lisätietoja: Johanna Blomqvist, drjohannab@icloud.com