REIKI 1 - Opi Reikin perusteet (verkko- & etäopetuksen ja liveopetuksen yhdistelmä)
*Live-opetuspäivä 29.10 klo 16-20 hotelli Rantapuisto, Helsinki
#Reiki #Reiki1 #Reikinperuskurssi #JohannaBlomqvist

"Reiki on läsnäoloa, kuuntelemista ja irtipäästämistä"

Reiki (jap. Usui Shiki Ryoho) on sisäisen kasvun menetelmä, joka edistää ja ylläpitää hoitajan omaa hyvinvointia ja jota voi käyttää edesauttamaan muiden paranemista ja hyvinvointia.

Reiki-kurssi (Reiki 1) on ainutlaatuinen hyvinvointikurssi. Se on monelle ensimmäinen askel itsekeskusteluun ja hyvinvointiin. Reikin luonnollisen hoitamisen menetelmä (japaniksi Usui Shiki Ryoho) on ennen kaikkea sisäisen kasvun ja hyvinvoinnin menetelmä. Kurssilla opit keskustelemaan uudella tavalla itsesi kanssa, ja kurssi sopii hyvin käytäväksi silloin kun haluat "latautua" ja hakea uusia ajatuksia.  

       "Reiki on energiahoidon perusmenetelmiä, ja siksi hyvä lähtökohta tutustua energiahoitoihin. Tällä kurssilla         käsittelemme myös laajemmin energiahoitoja ja niiden taustalla olevia ajatuksia - energiahoidon ydintä, jotta voisit löytää itsellesi sopivimman tavan tehdä energiahoitoa. Kurssi sopii hyvin myös jo joskus Reiki 1:sen käyneille, sillä käsittelemme energiahoitoja myös tieteen ja tutkimuksen näkökulmasta, ja saat paljon myös sellaista tietoa, joka auttaa sinua kertomaan energiahoidoista ja kokemuksistasi myös asiaa tuntemattomille. Tervetuloa kurssille!"


Usui Shiki Reiki Ryoho on ns. alkuperäinen Reiki ja sitä voi käyttää omaan hyvinvointiin sekä myös edesauttamaan omaa ja muiden paranemista, lieventämään kipua. Reiki on kuin meditointia. Reiki 1 -kurssi on Reikin peruskurssi, joka keskittyy erityisesti omaan kasvuusi ja hyvinvointiisi. Reikin oppien mukaan jotta voi hoitaa muita on huolehdittava ensin itsestään. Reiki-hoidon peruskurssilla osallistujat oppivat Reiki-menetelmän perusteet, energiahoitoyhteys aktivoidaan Reikille ominaisella tavalla ja opit hoitamaan itseäsi sekä tekemään myös hoitoja läheisillesi klassisella Reiki-menetelmällä. Reikin peruskurssi (Reiki 1) keskittyy erityisesti sinuun hoitajana ja omaan kasvuusi niin että Reiki-hoitamisesta voisi muodostua sinulle elämäntapa.

Kurssin asioita ovat mm.:

  • Mitä on Reiki? Mihin Reikiä voi käyttää?

  • Reiki-aktivoinnit

  • Itsehoidon opiskelu ja harjoittelu

  • Hoito-otteet hoitaessasi muita (ihmiset, eläimet, kasvit...)

  • Paljon kokemuksia

  • Todistus Usui Shiki Ryoho Reiki 1 -tason käymisestä sähköisesti


Reiki 1 -kurssin voit nyt suorittaa verkko-opetuksen ja live-opetuksen yhdistelmänä! Verkko-opetusmateriaalien lisäksi tapaamme 29.10 klo 16-20, jolloin syvennämme verkkomateriaaleissa opittua ja keskitymme erityisesti Reikin lähihoitojen tekemiseen sekä Reiki-energian olemukseen. Ryhmässä Reikin tekeminen vahvistuu ja lähitapaamisen aikana keskitymme erityisesti Reikin kokemiseen. Saat myös vahvistavan aktivoinnin livenä. Kurssi on tarkoitus käydä lokakuun aikana ennen kurssia mutta verkkomateriaali on sinulla käytössä vuoden loppuun.

Huom! Jos olet aiemmin käynyt verkkokurssilla Reiki 1:sen, voit nyt osallistua livepäivään myös! Ilmoittaudu mukaan, mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia.

Reikin peruskurssin jälkeen on mahdollista osallistua myöhemmin Reikin jatkokurssille. 


Kurssin vetäjänä toimii Reiki-opettaja, FT Johanna Blomqvist.

 

 

KURSSI: REIKI 1  - VERKKO-OPETUKSEN JA LÄHITAPAAMISEN YHDISTELMÄ

Lähitapaamisen paikka, aika:  29.10 klo 16-20, hotelli Rantapuisto, Furuborginkuja 3, 00980 Helsinki

Hinta: 248€ (sis. alv. 24%). / Aiemmin verkkokurssin käyneille 120€ (sis. alv. 24%)

Ilmoittautuminen on auki 15.10 asti.

HUOM! Paikkoja on rajoitettu määrä, max 8.


Lisätietoja:

Johanna Blomqvist, energiavuo@gmail.com

Reiki Insta_edited_edited.jpg