Reiki 3A - Reikin sydäntietoisuus -kurssi
Pe 19.11.2021, hotelli Rantapuisto, Helsinki
(+ verkko-/etäopetus)

"Reiki on läsnäoloa, kuuntelemista ja irtipäästämistä"

 

Reiki (jap. Usui Shiki Ryoho) on sisäisen kasvun menetelmä, joka edistää ja ylläpitää hoitajan omaa hyvinvointia ja jota voi käyttää edesauttamaan muiden paranemista ja hyvinvointia. Reiki 3A on Reikin sydäntietoisuuskurssi ja samalla Reiki-opettajakoulutuksen ensimmäinen osa. Reiki 3A on ennenkaikkea itsetuntemuskurssi, jossa pääset käsiksi siihen kuka oikein olet, ja on hyödyksi vaikka et olisi aikeissa aloittaa Reikin opettamista.

 

 

Reiki 3A -kurssikuva.jpg

Reiki 3A on vuorovaikutuskurssi ja samalla itsekasvun ja kehittymisen matka omaan sisimpään. Reiki 3A jatkaa siitä mihin oikeastaan Reiki 1-kurssilla jäätiin, eli siihen kuka olet, ei paitsi hoitajana, vaan myös ihmisenä. Elätkö sitä elämää kuin on hyväksi sinulle? Pitääkö jotakin muuttaa ja mitä? Reiki 3A:lla pysähdytään ja ravistellaan omia oletuksia ja katsotaan omaa elämää kuin ulkopuolelta.

 

Kurssi on Usui Shiki Ryoho Reikin 3A- kurssi, ja kurssilla saat myös Reikin mestarisymbolin, rakkauden-symbolin Dai Komion vihkimyksen. Dai Komio auttaa rakkaudellisuuden kasvattamisessa ja poistaa oman rakkauden edessä vielä olevia esteitä. Kurssilla opetellaan Dai Komion käyttöä erilaisissa tilanteissa ja harjoituksia joilla työstää omaa vuorovaikutusta. Kurssin jälkeen voi jatkaa 3B opettajakoulutukseen.

 

Kurssin teemoja:

  • Sydäntietoisuus - mitä tarkoittaa, mitä on käytännössä

  • Itsetuntemus - miten päästä käsiksi Reikin avulla omaan syvempään ymmärrykseen

  • Vuorovaikutus - miten itsetuntemus näkyy vuorovaikutuksessa

  • Hiljentyminen ja Reiki itsekeskustelun työkaluna

  • Sisäinen tieto ja ymmärrys - miten oma sisin välittyy ulospäin

  • Dai Komio sydäntietoisuuden työkaluna

  • Dai Komion käyttö

 

Reiki 3A -kurssin hinta (syksy 2021-kurssi) on 480€ (sis alv. 24%). Kurssi toteutetaan verkko/etäopetuksen ja live-tapaamisen yhdistelmänä. Kurssilaiset saavat 15.10 pääsyn kurssialustalle, jonka materiaalia voi käydä läpi omaa tahtia. Kurssiin kuuluva etähoito- ja etäopetuskerta pidetään 1.11 klo 17-19. Kurssin lähiopetuspäivä on 19.11 klo 16-20. Osallistuminen Reiki 3A:lle edellyttää Reiki 1- ja Reiki 2 -kurssien suorittamista.

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Pakottavasta syystä ilmoittautuminen voidaan siirtää seuraavalle kurssille tai toiseen kurssiin.   


Kurssin vetäjänä toimii Reiki-opettaja, FT, kirjailija Johanna Blomqvist.

 

 

Kurssi: Aloitus 15.10 (verkkomateriaalit), etähoito- ja etäopetuskerta 1.11.  Lähiopetuskerta 19.11 klo 16-20 Helsinki, Vuosaari, hotelli Rantapuisto, Furuborginkatu 3, 00980 Helsinki.

 

Hinta: 480e (sis. alv. 24%). Hinta sisältää kurssimateriaalin sekä diplomin. 

Tiedustelut:

Johanna Blomqvist, Energiavuo@gmail.com