Muutosiltapäivä, minikoulutus*

*Koulutus voidaan järjestää myös koko päivän koulutuksena tai luentona, kysy lisää!

"Sulkemalla oven takanasi, avaat samalla oven uusille mahdollisuuksille. Keskity tähän hetkeen, siinä luodaan tulevaisuus."

 

Muutosiltapäivä sopii avuksi kaikille jotka ovat työssään tekemisissä muutoksien kanssa.

Koulutus auttaa tunnistamaan muutoksen eri näkökulmia sekä jäsentämään muutosta ja ymmärtämään itseäsi muutostilanteessa. Haemme sopivia työkaluja, sekä sinulle että myös auttaaksesi muita muutoksessa.

Muutosiltapäivässä tarkastelemme aluksi muutoksen lähtökohtia ja sitä mihin voi vaikuttaa muutostilanteessa. Työelämässä monet muutokset tulevat annettuina, ja muutoksissa eläminen on arkipäivää. Muutoksen kokeminen on aina yksilöllistä. Kaikissa muutostilanteissa, olivat ne sitten työelämän tai oman arkipäivän muutoksista, muutoksen hyväksyminen lähtee aina lopulta itsestä. Omien motiivien ymmärtäminen sekä itsekeskustelu ovat oleellisen tärkeitä muutostilanteessa. Puhumme myös mielestä ja sen vaikutuksesta muutosten kokemiseen. Käsittelemme myös rentoutumista, tietoista läsnäoloa ja meditointia muutoksen apuna, sekä myös tietoisen ja tiedostamattoman mielen roolia muutoksissa ja sitä miten muuten voit tukea muutosta. Teemme harjoituksia, joita voit hyödyntää itse tai yhdessä ryhmäsi kanssa. 

 

Kurssin vetäjänä toimii FT (fysiikka) Johanna Blomqvist. Johannalla on yli 20 vuoden kokemus tutkimus&tiede- ja IT-maailmasta erilaisista asiantuntija-, päällikkö-, kehitys-, muutos- ja koulutustehtävistä. Luonnontiedetaustan lisäksi Johanna on perehtynyt erilaisiin työkaluihin ja menetelmiin joilla lähestyä muutostilanteita, ongelmalähtöisyyteen, luovaan ongelmanratkaisuun, hypnoosiin ja tietoisen mielen hiljentämisen menetelmiin. Johanna on myös hypnoosiohjaaja ja Reiki-opettaja.

 

Ohjelma:

 

klo 12.30-14.00 Osa 1 

  • Johdanto päivään

  • Muutoksen lähtökohdat (muutoksen periaatteet, muutosprosessi, mihin voi vaikuttaa, mihin ei). 

  • Oman tilanteen ja muutosroolin tunnistaminen muutoksessa.

  • Työkaluja muutoksen avuksi: Miten keskustella oman itsen kanssa?

  • Harjoituksia


klo 14.00-14.30 Tauko, kahvi

klo 14.30-16.00 Osa 2 

  • Työkalut ja harjoitukset jatkuu.

  • Työkalut jatkoon.

  • Loppurentoutus

 

 

Mikä vielä pitelee sinua kiinni vanhassa tavassa toimia? Pystytkö tunnistamaan sen ja päästämään irti?

Tiedustelut (tai alla olevan lomakkeen kautta):

 

Johanna Blomqvist, Mindstream.fi@gmail.com, p. 050 342 7871.

Yhteydenotto: Muutospäivä -minikoulutus

arrow&v

Lähetys onnistui! Saat pian meiltä sähköpostia.