Itsehoitokurssin etusivu-4.png

ITSEHOITO
- Opi energiahoidon ydin
verkkokurssi

Itsehoito - Opi energiahoidon ydin -verkkokurssi

#Itsehoito #Itsehoitoverkkokurssi #hyvinvointi #energiahoito

Itsehoito -verkkokurssilla otat haltuun oman hyvinvointisi ja henkisen kehittymisen!

Kurssilla keskitytään energiahoitojen ehkäpä kaikkein olennaisimpaan, eli itsehoitoon ja opetellaan energiahoidon keskeisin ydin. Kurssi on rajoittavien uskomusten ja mallien purkua, läsnäoloa sekä energiahoitoa käytännössä tavoitteena parempi yhteys omaan sisimpääsi.

 

Itsehoito -verkkokurssilla tehdään harjoituksia, joista osasta puhutaan myös kirjassa  "Kvanttifysiikasta energiahoitoihin - fyysikon matka mieleen ja paranemiseen". Kirjassa Johanna kertoo matkastaan energiahoitojen pariin ja muun muassa siitä, mitä tiede voi sanoa energiahoidoista. Lue kirjasta lisää täältä.

Kurssi sopii energiahoitoihin ensi kertaa tutustuvalle tai jo kokeneemmalle hoitajalle - vaikka tekisit energiahoitoja jo työksesi. Tältä kurssilta saat uusia näkökulmia ja työkaluja! Tämä kurssi ei ole Reiki-kurssi, vaan keskitytään itsehoitoharjoituksiin käytännössä.

 

Itsehoito kuuluu oleellisena osana moneen itämaiseen hyvinvointimenetelmään, kuten japanilaista alkuperää olevaan Reikiin - luonnollisen paranemisen menetelmään. Reiki-opetuksessa todetaan:

 

”Jotta voisi huolehtia muista, on ensin huolehdittava itsestään.”

 

Itsehoito -kurssilla opit sen mitä on  ”energiahoitojen ydin”. Käännät huomion itseesi, omaan hyvinvointiisi ja kasvuusi. Itsehoito -kurssilla opit hoitamaan itseäsi ja käsittelemään hyvinvointisi esteenä olevia "blokkeja".

 

 

Itsehoito -kurssi on tarkoitettu Sinulle, joka

  • Haluat oppia läsnäoloa uudella tavalla

  • Tarvitset uutta energiaa elämään

  • Stressaat ja mietit miten jaksat

  • Ehkä sairastelet ja mietit voisitko tehdä itse jotakin

  • Mietit elämäntehtävääsi ja sitä teetkö oikeita asioita 

  • Haluat haastaa ajatteluasi ja käsityksiäsi

  • Haluat kokeilla, miten energiahoito voisi vaikuttaa 

  • Olet kiinnostunut energiahoidoista ja pohdit miten aloittaa

  • Teet jo energiahoitoja, esim. reikiä, ja kaipaat lisätukea

 

Kirjassa ”Kvanttifysiikasta energiahoitoihin - fyysikon matka mieleen ja paranemiseen” haetaan mm. eri energiahoitomenetelmien taustalla olevia yhteisiä seikkoja, energiahoidon ”ydintä”. Tällä kurssilla keskitytään näihin ydin-asioihin ja tietoisesti ravistelemme omia oletuksiamme harjoitusten avulla.

Kurssi käytännössä:

Kurssi on suunniteltu tehtäväksi omaan tahtiin. Voit aloittaa kurssin milloin vain haluat ja edetä omaa tahtiasi. Kurssin materiaali toimitetaan linkkinä sähköpostiisi kahdessa osassa, viikon välein. Etene kurssilla omaan tahtiin, ja toista harjoituksia, niin saat parhaan hyödyn. 

 

Kurssin ostettuasi saat linkin, jolla pääset kurssisivulle. Sinulla on kurssisivulta pääsy kurssimateriaaleihin kuuden kuukauden ajan. 

Verkkokurssin hinta: 39€ (norm. 65€) Huom! Jatkoin hinnan alennusta 31.10 asti

 

Tervetuloa Itsehoito-verkkokurssille oppimaan energiahoitojen ydin!

 

 

Lämpimin terveisin,

Esitys 5.001 2.png
Johanna_no bg.png

Opettajanasi kurssilla toimii FT Johanna Blomqvist, fyysikko, Reiki Master, energiahoidon opettaja ja kirjailija.

Johanna on kirjoittanut mm. Kvanttifysiikasta energiahoitoihin - Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen -kirjan (Viisas Elämä, 2016). Johannan uusi kirja Hypertodellisuus ilmestyy vuonna 2020.

kvanttifysiikasta-energiahoitioihin-kans

Kurssipalautteita:

"Olen nyt energisempi kuin aikoihin, on tunne, että ymmärrän paremmin itseäni. Näitä taitoja pitäisi opettaa jo koulussa"

"Johannaa on mukava kuunnella. Pidän rentoutumisharjoituksista, niihin nukahdan iltaisin tehdessäni.

Tuntuu, että kurssin myötä jotakin uutta itsestäni on avautunut."

"Kiitos Johanna! Oli ilo huomata, että jopa kokeneelle energiahoitajalle tältä kurssilta löytyy uutta. Johannan lähestyminen fysiikan tohtorina kiinnosti ja innosti. Harjoitukset ja yhdessä niiden tekeminen kurssilla tuntuu vahvistavan yhteyttä omaan sisimpääni."

"Kävin Johannan Reiki-kurssin, ja tämän Itsehoito-kurssin tallenteet ovat olleet hyvä apu kurssin jälkeen. Itsehoito on kyllä upea työkalu! Nyt olen aikeissa tutustua Etähoito-verkkokurssiin. Odotan innolla!

Olen opiskellut luonnontieteitä yliopistolla ja olen hyvin kriittinen kaikkeen henkisyyteen ja kokemuksiin liittyen. Luin kirjasi (Kiitos!) ja päätin kokeeksi (epäillen) käydä tämän kurssin. En tiedä mitä harjoitusten myötä on tapahtunut. Huomaan asioita, joita en ole ennen huomannut. Olen samaan aikaan innoissani ja ihmeissäni, epäileväkin. Palaan vielä myöhemmin, tätä pitää hiukan sulatella. Aion tehdä myös lisää harjoituksia niin kuin neuvoit. Sen voin kuitenkin jo sanoa, että Itsehoidosta on tullut minulle pysyvä työkalu. Kiitos, tällaisia lähestymisiä tähän aiheeseen tarvitaan, kiitos että fysiikan tohtorina ja Reiki masterina jaat tätä osaamista!

Kiitos kurssista! Tällaisia kursseja toivoisin enemmän, joissa tiedetaustainen ihminen tuo osaamistaan käsitettävään muotoon, arjen tasolle. Pidin siitä, että videot olivat selkeinä kokonaisuuksina. Välillä olisin toivonut enemmän taustaa harjoituksille ja tiedettäkin, mutta tämä kurssi olikin ehkä enemmän tarkoitettu käytännön harjoitteluun. Johannalla on mukava, rauhallinen ääni, mielelläni olisin kuunnellut enemmänkin rentoutumistallenteita.

"On aika ymmärtää oma merkityksemme ja vaikutuksemme todellisuuteen."

-FT Johanna Blomqvist