REIKI 1 - Hyvinvointia Reikillä -kurssi

*livekurssi: 21.-22.8.2020, Helsinki, Vuosaari, Auringonsilta (TÄYNNÄ)

*etäkurssi: 18.-19.9.2020 (opetus Zoomin kautta) 

"Reiki on läsnäoloa, kuuntelemista ja irtipäästämistä"

 

Reiki (jap. Usui Shiki Ryoho) on sisäisen kasvun menetelmä, joka edistää ja ylläpitää hoitajan omaa hyvinvointia ja jota voi käyttää edesauttamaan muiden paranemista ja hyvinvointia.

 

 

Reiki-kurssi (Reiki 1) on ainutlaatuinen hyvinvointikurssi. Se on monelle ensimmäinen askel itsekeskusteluun ja hyvinvointiin. Reikin luonnollisen hoitamisen menetelmä (japaniksi Usui Shiki Ryoho) on ennen kaikkea sisäisen kasvun ja hyvinvoinnin menetelmä. Kurssilla opit keskustelemaan uudella tavalla itsesi kanssa, ja kurssi sopii hyvin käytäväksi silloin kun haluat "latautua" ja hakea uusia ajatuksia.  

       "Reiki on energiahoidon perusmenetelmiä, ja siksi hyvä lähtökohta tutustua energiahoitoihin. Tällä kurssilla         käsittelemme myös laajemmin energiahoitoja ja niiden taustalla olevia ajatuksia - energiahoidon ydintä, jotta voisit löytää itsellesi sopivimman tavan tehdä energiahoitoa. Kurssi sopii hyvin myös jo joskus Reiki 1:sen käyneille, sillä käsittelemme energiahoitoja myös tieteen ja tutkimuksen näkökulmasta, ja saat paljon myös sellaista tietoa, joka auttaa sinua kertomaan energiahoidoista ja kokemuksistasi myös asiaa tuntemattomille. Tervetuloa kurssille!" 


Usui Shiki Reiki Ryoho on ns. alkuperäinen Reiki ja sitä voi käyttää omaan hyvinvointiin sekä myös edesauttamaan omaa ja muiden paranemista, lieventämään kipua. Reiki on kuin meditointia. Reiki 1 -kurssi on Reikin peruskurssi, joka keskittyy erityisesti omaan kasvuusi ja hyvinvointiisi. Reikin oppien mukaan jotta voi hoitaa muita on huolehdittava ensin itsestään. Reiki-hoidon peruskurssilla osallistujat oppivat Reiki-menetelmän perusteet, energiahoitoyhteys aktivoidaan Reikille ominaisella tavalla ja opit hoitamaan itseäsi sekä tekemään myös hoitoja läheisillesi klassisella Reiki-menetelmällä. Reikin peruskurssi (Reiki 1) keskittyy erityisesti sinuun hoitajana ja omaan kasvuusi niin että Reiki-hoitamisesta voisi muodostua sinulle elämäntapa. Kurssi sopii hyvin myös kertaukseen. 

Kurssin asioita ovat:

 • Reikin historia ja periaatteet

 • Mitä Reiki tarkoittaa ja vaatii käyttäjältään

 • Reiki-aktivoinnit

 • Itsehoidon opiskelu ja harjoittelu ryhmässä

 • Hoito-otteet hoitaessasi muita (ihmiset, eläimet, kasvit...)

 • Lähihoito

 • Käytännön harjoittelu Reiki-hoito hoitopöydällä ja tuolissa

 • Paljon kokemuksia

 • Mahdollisuus hakea kurssilla neuvoja joissakin erityistapauksissa

 • Miten kasvattaa kin virtausta

 • Kirjallinen kurssimateriaali

 • Todistus Shiki Ryoho Reiki 1-tason käymisestä


Kurssi pidetään kahdessa osassa, kestäen yhteensä 6 tuntia.

 

Huom! Kurssi on mahdollista toteuttaa myös kokonaan etäopetuksena, jos tilanne niin vaatisi. Tässä tapauksessa, live-kurssille osallistuneet saavat haluamansa verkkokurssin korvauksena maksusta.

 

Reikin peruskurssin jälkeen on mahdollista osallistua myöhemmin Reikin jatkokurssille. 


Kurssin vetäjänä toimii Reiki-opettaja, FT Johanna Blomqvist.

 

 

KURSSI: LIVEKURSSI (TÄYNNÄ)

Aika: Pe 21.8 klo 17-20 & la 22.8.2020 klo 11-15

Paikka: Helsinki, Vuosaari, Auringonsilta, Pursilahdenranta 2D, meren puolelta katutasosta sisään

Hinta: 260e (sis. alv. 24%)

KURSSI: ETÄKURSSI

Aika: Pe 18.9 klo 17-20 & la 19.9.2020 klo 10:30-13:30

Paikka: Missä vaan, etäosallistuminen kurssille Zoomin kautta.

Hinta: 210e (sis. alv. 24%)

Huom! Jos olet yritysilmoittautuja laita sähköpostia energiavuo@gmail.com. Samasta organisaatiosta ilmoittautujat saavat -10% alennuksen kurssimaksusta.

Kurssihinta sisältää materiaalin ja diplomin. Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Sairastumisen tai muun pakottavan poissaolon vuoksi maksu on mahdollista siirtää seuraavalle kurssille tai toiselle osallistujalle.


Lisätietoja voit kysellä:

Johanna Blomqvist, energiavuo@gmail.com

Kurssi on mahdollista järjestää myös yritys- tai muulle ryhmälle. Ota yhteyttä ja kysele lisää!