REIKI 1 - Opi Reikin perusteet (verkko- & etäkurssi)
*UUSI! Aloita milloin vain!
#Reiki #Reiki1 #Reikinperuskurssi #JohannaBlomqvist

"Reiki on läsnäoloa, kuuntelemista ja irtipäästämistä"

Reiki (jap. Usui Shiki Ryoho) on sisäisen kasvun menetelmä, joka edistää ja ylläpitää hoitajan omaa hyvinvointia ja jota voi käyttää edesauttamaan muiden paranemista ja hyvinvointia.

Reiki-kurssi (Reiki 1) on ainutlaatuinen hyvinvointikurssi. Se on monelle ensimmäinen askel itsekeskusteluun ja hyvinvointiin. Reikin luonnollisen hoitamisen menetelmä (japaniksi Usui Shiki Ryoho) on ennen kaikkea sisäisen kasvun ja hyvinvoinnin menetelmä. Kurssilla opit keskustelemaan uudella tavalla itsesi kanssa, ja kurssi sopii hyvin käytäväksi silloin kun haluat "latautua" ja hakea uusia ajatuksia.  

       "Reiki on energiahoidon perusmenetelmiä, ja siksi hyvä lähtökohta tutustua energiahoitoihin. Tällä kurssilla         käsittelemme myös laajemmin energiahoitoja ja niiden taustalla olevia ajatuksia - energiahoidon ydintä, jotta voisit löytää itsellesi sopivimman tavan tehdä energiahoitoa. Kurssi sopii hyvin myös jo joskus Reiki 1:sen käyneille, sillä käsittelemme energiahoitoja myös tieteen ja tutkimuksen näkökulmasta, ja saat paljon myös sellaista tietoa, joka auttaa sinua kertomaan energiahoidoista ja kokemuksistasi myös asiaa tuntemattomille. Tervetuloa kurssille!"


Usui Shiki Reiki Ryoho on ns. alkuperäinen Reiki ja sitä voi käyttää omaan hyvinvointiin sekä myös edesauttamaan omaa ja muiden paranemista, lieventämään kipua. Reiki on kuin meditointia. Reiki 1 -kurssi on Reikin peruskurssi, joka keskittyy erityisesti omaan kasvuusi ja hyvinvointiisi. Reikin oppien mukaan jotta voi hoitaa muita on huolehdittava ensin itsestään. Reiki-hoidon peruskurssilla osallistujat oppivat Reiki-menetelmän perusteet, energiahoitoyhteys aktivoidaan Reikille ominaisella tavalla ja opit hoitamaan itseäsi sekä tekemään myös hoitoja läheisillesi klassisella Reiki-menetelmällä. Reikin peruskurssi (Reiki 1) keskittyy erityisesti sinuun hoitajana ja omaan kasvuusi niin että Reiki-hoitamisesta voisi muodostua sinulle elämäntapa.

Kurssin asioita ovat mm.:

  • Mitä on Reiki? Mihin Reikiä voi käyttää?

  • Reiki-aktivoinnit

  • Itsehoidon opiskelu ja harjoittelu

  • Hoito-otteet hoitaessasi muita (ihmiset, eläimet, kasvit...)

  • Paljon kokemuksia

  • Todistus Usui Shiki Ryoho Reiki 1 -tason käymisestä sähköisesti


Reiki 1 -kurssin voit nyt suorittaa verkkokurssin ja etäkurssin yhdistelmänä! Kurssi sisältää kaiken sen mitä live-kurssinikin ja kestoltaan on siis kokonaisuudessaan yhteensä 6-7 tuntia kestoltaan.

Saat kurssin alkaessa käyttöösi videomateriaalia ja itsenäisesti tehtäviä harjoituksia. Ensimmäiset tallenteet saat käyttöösi heti kurssin ostettuasi. Viikon kuluttua aloituksesta saat käyttöösi lisää videoita ja harjoituksia.

Reikin toisen, viimeistelevän aktivoinnin saat etätapaamisessa (Zoom), ensimmäinen aktivointi tulee verkkokurssilla. Zoom-tapaamiseen voit osallistua kun sinulle sopii, etätapaamisia järjestetään noin 1-2 krt/kk. Osallistuttuasi Zoom-tapaamiseen ja aktivointiin, sekä käytyäsi verkkokurssimateriaalit lävitse, saat kurssin suorittamisesta myös todistuksen sähköpostiin.

Voit suorittaa kurssin täysin omaan tahtiisi, ja osallistua Zoom-tapaamiseen, kun sinulle sopii.

Huom.1! Seuraavat Zoom-tapaamiset pidetään ti 17.8 (klo 17-18), 6.9 ja 12.10 (loput syksyn ajat tulossa myöhemmin syyskuussa). Linkki Zoom-tapaamiseen löytyy kurssialustalta. Näistä tulee myös tallenne. Näihin ei tarvitse varata aikaa erikseen, voit osallistua yhteen, kaikkiin tai katsoa tallenteen. 

 

Zoom-tapaamisissa on aina aluksi meditaatio, aktivointi (kertausaktivointi niille jotka ovat jo ennen olleet mukana) ja tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus kysyä mitä vain Reikiin liittyvää. Zoom-tapaamiset kestävät tunnin ja niissä voi olla mukana myös muita verkkokurssille osallistuvia.

Huom. 2! Tiedoksi myös: Syksyllä 2021 pidetään kaikille Reiki-kurssilaisille yhteinen Zoom-tapaaminen (kuuluu hintaan), joka sisältää Reiki-meditaation. Alustavasti etätapaaminen on 24.11 klo 18 ja tästä tulee myöhemmin lisätietoja kurssialustalle.

Reikin peruskurssin jälkeen on mahdollista osallistua myöhemmin Reikin jatkokurssille. 


Kurssin vetäjänä toimii Reiki-opettaja, FT Johanna Blomqvist.

 

 

KURSSI: REIKI 1  - VERKKO- & ETÄKURSSI

Paikka, aika:  Kurssin voit aloittaa milloin vain ja käydä missä vaan.

Hinta: 144€ (sis. alv. 24%) KESÄHINTA voimassa syyskuun loppuun

Zoom-tapaamispäivät (voit osallistua mikä sopii parhaiten tai katsoa tallenteen myöhemmin kurssialustalta):

seuraavat: ti 17.8 klo 17, 6.9, 12.10 (lisää aikoja tulossa myöhemmin)

Ennen Reiki-kurssia suosittelen tutustumaan kirjaani "Kvanttifysiikasta energiahoitoihin - Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen", Viisas Elämä 2016. Kirjaa voi tilata myös minulta omistuskirjoituksella verkkokaupastani.


Lisätietoja:

Johanna Blomqvist, energiavuo@gmail.com

Reiki Insta_edited_edited.jpg