REIKI 1 - Opi Reikin perusteet (etä&verkkokurssi)

*seuraava : 2.3.2021 alkaen

#Reiki #Reiki1 #Reikinperuskurssi

"Reiki on läsnäoloa, kuuntelemista ja irtipäästämistä"

Reiki (jap. Usui Shiki Ryoho) on sisäisen kasvun menetelmä, joka edistää ja ylläpitää hoitajan omaa hyvinvointia ja jota voi käyttää edesauttamaan muiden paranemista ja hyvinvointia.

Reiki-kurssi (Reiki 1) on ainutlaatuinen hyvinvointikurssi. Se on monelle ensimmäinen askel itsekeskusteluun ja hyvinvointiin. Reikin luonnollisen hoitamisen menetelmä (japaniksi Usui Shiki Ryoho) on ennen kaikkea sisäisen kasvun ja hyvinvoinnin menetelmä. Kurssilla opit keskustelemaan uudella tavalla itsesi kanssa, ja kurssi sopii hyvin käytäväksi silloin kun haluat "latautua" ja hakea uusia ajatuksia.  

       "Reiki on energiahoidon perusmenetelmiä, ja siksi hyvä lähtökohta tutustua energiahoitoihin. Tällä kurssilla         käsittelemme myös laajemmin energiahoitoja ja niiden taustalla olevia ajatuksia - energiahoidon ydintä, jotta voisit löytää itsellesi sopivimman tavan tehdä energiahoitoa. Kurssi sopii hyvin myös jo joskus Reiki 1:sen käyneille, sillä käsittelemme energiahoitoja myös tieteen ja tutkimuksen näkökulmasta, ja saat paljon myös sellaista tietoa, joka auttaa sinua kertomaan energiahoidoista ja kokemuksistasi myös asiaa tuntemattomille. Tervetuloa kurssille!"


Usui Shiki Reiki Ryoho on ns. alkuperäinen Reiki ja sitä voi käyttää omaan hyvinvointiin sekä myös edesauttamaan omaa ja muiden paranemista, lieventämään kipua. Reiki on kuin meditointia. Reiki 1 -kurssi on Reikin peruskurssi, joka keskittyy erityisesti omaan kasvuusi ja hyvinvointiisi. Reikin oppien mukaan jotta voi hoitaa muita on huolehdittava ensin itsestään. Reiki-hoidon peruskurssilla osallistujat oppivat Reiki-menetelmän perusteet, energiahoitoyhteys aktivoidaan Reikille ominaisella tavalla ja opit hoitamaan itseäsi sekä tekemään myös hoitoja läheisillesi klassisella Reiki-menetelmällä. Reikin peruskurssi (Reiki 1) keskittyy erityisesti sinuun hoitajana ja omaan kasvuusi niin että Reiki-hoitamisesta voisi muodostua sinulle elämäntapa. Kurssi sopii hyvin myös kertaukseen.

Kurssin asioita ovat mm.:

 • Mitä on Reiki? Mihin Reikiä voi käyttää?

 • Reiki-aktivoinnit

 • Itsehoidon opiskelu ja harjoittelu

 • Hoito-otteet hoitaessasi muita (ihmiset, eläimet, kasvit...)

 • Paljon kokemuksia

 • Mahdollisuus hakea kurssilla neuvoja joissakin erityistapauksissa

 • Todistus Usui Shiki Ryoho Reiki 1 -tason käymisestä


Reiki 1 -kurssin voit nyt suorittaa verkkokurssin ja etäkurssin yhdistelmänä! Kurssi sisältää kaiken sen mitä live-kurssinikin ja kestoltaan on siis kokonaisuudessaan yhteensä 6-7 tuntia kestoltaan (tallenteita, harjoituksia ja Zoom-tapaamiset).

Saat kurssin alkaessa käyttöösi videomateriaalia ja itsenäisesti tehtäviä harjoituksia. Ensimmäiset tallenteet saat käyttöösi 2.3..2021. Ensimmäinen Zoom-tapaaminen, jossa saat myös ensimmäisen aktivoinnin on to 4.3. Tapaamisen jälkeen saat käyttöösi lisää videoita ja harjoituksia. Loput videot ja harjoitukset saat käyttöösi toisen aktivoinnin yhteydessä, joka on 11.3.2021.

Zoom-tapaamisia ryhmän kanssa on siis kaksi. Zoom on helppokäyttöinen ja pääset tapaamiseen ennen tapaamista lähettämästäni linkistä. Sovittujen kahden tapaamisajankohtia lukuunottamatta voit siis suorittaa kurssin omaan tahtiisi.

Reikin peruskurssin jälkeen on mahdollista osallistua myöhemmin Reikin jatkokurssille. Reikin jatkokurssi on tulossa huhtikuussa 2021 ja toteutuu myös etäkurssina.


Kurssin vetäjänä toimii Reiki-opettaja, FT Johanna Blomqvist.

KURSSI: REIKI 1  -ETÄKURSSI

Sisältäen tallenteita, harjoituksia ja tapaamiset Zoomissa

Zoom-tapaamiset: To 4.3 klo 17:30-19 & to 11.3.2021 klo 17:30-19

Paikka: Missä vaan, etäosallistuminen tapaamisiin Zoomin kautta, muun kurssin voit käydä läpi omaan tahtiin

Hinta: 144€ (sis. alv. 24%)

Ennen Reiki-kurssia suosittelen tutustumaan kirjaani "Kvanttifysiikasta energiahoitoihin - Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen", Viisas Elämä 2016. Kirjaa voi tilata myös minulta omistuskirjoituksella verkkokaupastani.


Lisätietoja:

Johanna Blomqvist, energiavuo@gmail.com

 • Facebook
 • Instagram
 • Twitter
 • Amazon
 • LinkedIn
 • YouTube

© 2021 Johanna Blomqvist