Muutoksia meneillään tai haet sitä mikä on tärkeintä?

Joskus on vaikea nähdä omassa elämässään tärkeimpiä asioita ja sitä mihin pitäisi keskittyä. Hypnoosi voi auttaa löytämään vastauksia sisältäsi.

 

Hypnoosi on keskittynyt, rentoutunut tila, jossa oman tietoisen mielesi hiljentyessä tiedostamaton, alitajuinen mielesi auttaa selkeyttämään. Oma kehosi on niin viisas että tietää jo vastaukset, aina ei ole vain helppo kuunnella. Tämä menetelmä auttaa kuuntelemisessa. Vastaukset eivät välttämättä aukea heti, usein ovat symbolisia kuin unissa. Hypnoosin jälkeen käymme kokemaasi läpi ja saat siitä myös tallenteen.

 

 

Kesto: 2-3h

Hinta: 250€ (sis. alv)

 

Ohjaukset ja hoidot osoitteessa:

*Vuosaari, Auringonsilta, Pursilahdenranta 2 ja

*Helsingin keskusta, Olemus-tila, Korkeavuorenkatu 41A, torstaisin.

 

 

Varaa aika hypnoosiohjaukseen

Hypnoosihoito

 

Hypnoosi ymmärretään muuntuvana tajunnantilana, joka vastaa tilaa selkeän valvetilan ja unitilan välillä. Huomiokyky ulkoisiin tapahtumiin kapenee ja huomio keskittyy sisäiseen maailmaan, on syvä rentoutunut, keskittynyt olotila. Tässä tilassa mieli on luova ja avoin uuden oppimiseen ja jo opittujen mallien uudelleenmuokkaamiseen. 

 

Hypnoosia voi käyttää rentoutumiseen, omien piilevien resurssien hakemiseen, työstää erilaisia pelkoja, jännitystä ja riippuvuuksia joista halutaan eroon. Hypnoosia voi käyttää myös mentaalivalmennuksena haluttuun tavoitteeseen pääsemiseksi (esim. liikuntatavoitteet). QHHT-hypnoosi on syventämistekniikka ja auttaa löytämään vastauksia sisältäsi.

 

Hypnoosiohjaus

 

Hypnoosiohjaus on syvä hypnoosirentoutus, jossa voidaan hakea yksilöllisemmin voimavaroja tai muutosta, työstää pelkoja (hyönteis, korkean tai ahtaan paikan, pimeän, lentopelko...), jännitystä (esiintymisjännitys..), riippuvuuksia (mm. makea, tupakka...).

Mentaalivalmennus on myös hyvä apu haluttuihin urheilusuorituksiin pääsyyn.

Tavallisesti ohjausta tehdään n. 3 kertaa, toisto auttaa kun opetetaan uutta toimintatapaa.

 

QHHT-hypnoosi (Quantum Healing Hypnosis Technique)

 

QHHT on yhdysvaltalaisen hypnoositerapeutti Dolores Cannonin kehittämä hypnoositekniikka. Nimestään huolimatta sillä ei ole yhteyttä kvanttifysiikkaan sen enempää kuin tavallisella hypnoosillakaan, vaan nimi kuvaa sitä miten menetelmässä autetaan syvään juurtuneiden uskomustemme, sisäisen tietomme, esiin hakemista. Alitajunta tuo esiin toisesta hetkestä nykytilanteen kannalta oleellista tietoa. QHHT-työskentelyssä voit saada kaipaamiasi vastauksia tilanteeseesi ymmärtäen paremmin syitä. Lisää QHHT:sta Dolores Cannonin sivuilla.

 

Käytän hypnoosityöskentelyssä näitä tekniikoita sekä energiahoitoa, joilla pyrimme pääsemään käsiksi sisäiseen tietoon ja uskomuksiin, malleihin, jotka eivät tue elämässä.

 

Varaa hypnoosihoitoon aikaa 2-3h. Saat käynnistäsi myös tallenteen.

Hinta 250€ (sis. alv. 24%).

 

 

 

 

 

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Amazon
  • LinkedIn
  • YouTube

© 2021 Johanna Blomqvist