Energiahoitoa

Energiahoitoihin ja Reikiin tutustuminen oli minulle aikoinaan tutkimusmatka, jolla olen edelleen. Energiahoito-kokemuksistani ja siitä mitä nykytieteen ja tutkimusten valossa aiheesta voi sanoa kerron myös kirjassani "Kvanttifysiikasta energiahoitoihin". Tällä hetkellä opetan energiahoitoja, Reikiä ja suunnitelmissa on myös muita kursseja, pidän aiheisiin liittyen luentoja ja kirjoitan. Teen myös etänä energiahoitoja.

Energiahoitoa etänä

Etäenergiahoito, kaukohoito, etäreiki... Energiahoito ei riipu ajasta tai paikasta, ja sitä voi antaa oikeastaan mihin vain tilanteeseen, vaivaan, toiveeseen. Lue linkistä lisää etähoidosta ja myös tutkimuksista.

Ensikertalaiselle suosittelen vähintään 3x sarjaa.

 

Joulukuun loppuun 2019:

Etähoito 1x (yhteensä 30min), 50€, 3x 120€. Hinnat sis. alv. 24%

Voit myös tilata kuukausimaksullisen etähoidon (3-4 etähoitoa per kk).

Lue lisää täältä... 

Ryhmäetähoito

Energiahoitoon osallistujien määrällä näyttäisi olevan vaikutusta hoitoon. Ryhmä näyttäisi vahvistavan ainakin joitakin puolia hoidosta. Olen viimeiset lähes kaksi vuotta tehnyt 1-3 kk:n välein ilmaista ryhmäetähoitoa, olet tervetullut mukaan! Toivoisin, että vastaisit hoidon jälkeen lähettämääni kyselyyn, jotta oppisimme vähitellen lisää tästä ilmiöstä.

Seuraava ryhmäetähoitokerta on 27.1.2020. Lue linkistä lisää.

Tekemäni energiahoidot ja hypnoosiohjaukset ovat ennaltaehkäiseviä tai täydentäviä ja tukevia hoitomuotoja, eivätkä korvaa lääketieteellistä hoitoa. En ole lääkäri enkä tee diagnooseja, ja nämä suosittelen hakemaan muualta. Mielelläni olen tukemassa kun diagnoosi on haettu. Kokemuksistani mm. energiahoitoihin liittyen voi lukea mm. kirjastani "Kvanttifysiikasta energiahoitoihin - Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen".