Energiahoitoa

Energiahoitoihin ja Reikiin tutustuminen oli minulle aikoinaan tutkimusmatka, jolla olen edelleen. Kokemuksistani, tieteestä ja tutkimuksista kerron myös kirjassani "Kvanttifysiikasta energiahoitoihin". 

Voit tilata minulta etähoitoajan varauskalenteristani.  Ennen hoidon varaamista käy ostamassa hoito (1x tai 3x) täältä. Jos haluaisit hoitoa viikoittain pidemmän aikaa, tilaa täältä jatkuva hoitosarja.

Energiahoitoa etänä

Etäenergiahoito, kaukohoito, etäreiki... Energiahoito ei riipu ajasta tai paikasta. Lue linkistä lisää etähoidosta ja myös tutkimuksista.

Etähoito 1x (yhteensä 30min), 50€

Etähoito 3x 120€.

Hinnat sis. alv. 24%

Voit myös tilata kuukausimaksullisen etähoidon (hoito noin kerran viikossa).

Ryhmäetähoito

Energiahoitoon osallistujien määrällä näyttäisi olevan vaikutusta hoitoon. Ryhmä näyttäisi vahvistavan ainakin joitakin puolia hoidosta. Olen viimeiset yli kaksi vuotta tehnyt 1-3 kk:n välein ilmaista ryhmäetähoitoa, olet tervetullut mukaan! 

 

Toivoisin, että vastaisit hoidon jälkeen lähettämääni kyselyyn, jotta oppisimme vähitellen lisää tästä ilmiöstä.

Tekemäni energiahoidot ja hypnoosiohjaukset ovat ennaltaehkäiseviä tai täydentäviä ja tukevia hoitomuotoja, eivätkä korvaa lääketieteellistä hoitoa. En ole lääkäri enkä tee diagnooseja, ja nämä suosittelen hakemaan muualta. Mielelläni olen tukemassa kun diagnoosi on haettu. Kokemuksistani mm. energiahoitoihin liittyen voi lukea mm. kirjastani "Kvanttifysiikasta energiahoitoihin - Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen".