Etäenergiahoito

Tilaa etähoito kuukaudeksi tai kerralla koko vuodeksi.

Energiahoito on tekniikka, jossa työskennellään hienojakoisen energian (engl. subtle energy) kanssa. Käytetään myös mm. nimityksiä universaali elämänenergia, chi, qi, prana jne. Tavallisimmin energiatyöskentelyä tehdään edesauttamaan paranemista, hyvinvointia tai rentoutukseen.

Reiki-menetelmän lisäksi (japaniksi Usui Shiki Reiki Ryoho), käytän kokemukseni ja tuntemusteni mukaan myös muita energiahoitotekniikoita, jotka olen kokenut toimiviksi. Reikissä hoitaja kanavoi universaalia elämänenergiaa hoidettavaan, hoidon vaikuttaessa kehon luontaisiin paranemisprosesseihin. Reikiä, niinkuin monia muitakin energiahoitomenetelmiä voi antaa myös etänä.

 

Energiahoidon vaikutus on todettu tieteellisissä tutkimuksissa, vaikka riittävän laadukkaita tutkimuksia aiheeseen liittyen on vasta vähän. Energiahoidon on myös todettu rentouttavan kehoa, lievittävän kipua erilaisissa akuuteissa ja kroonisissa kiputiloissa, kohottavan mielialaa ja lievittävän ahdistusta.

Etäenergiahoidossa saat hoitoa oman kotisi rauhassa. Hoitoja voi tehdä aikuisille, lapsille, eläimille ja jopa tapahtumille. Hoitoa voi myös antaa jopa sellaisissa tilanteissa kun muu hoito olisi jo päätetty lopettaa hyödyttömänä. 

Alta voit varata 1x kokeiluhoidon, 1kk:n hoidon tai hoidon kerralla koko vuodeksi. Voit maksaa myös PayPal-tilin kautta. 

Etäenergiahoito 1x (sis. alv. 24%)

sisältää:

  • sähköpostikonsultaatio

  • 20 min energiahoitosessio

  • kirjallinen lyhyt raportti hoidon etenemisestä ja havainnoista

  • mahdollisuus hoidonjälkeiseen seurantaan

40 €

Etäenergiahoito 1kk 110€ (sis. alv. 24%)

Etäenergiahoito 1vuosi 990€ (sis. alv. 24%)

Etähoidon kuvaus

 

Hoitoajan varattuasi lähetän ohjeet hoitoon valmistautumiseen. Omaan etähoitoprosessiini kuuluu myös viestin kirjoittaminen etähoidosta, jonka lähetän etähoidon jälkeen sähköpostitse. Viesti sisältää palautteen hoidon aikaisista tuntemuksista, mitä koin ja huomasin etähoitoa lähettäessäni. Viesti voi sisältää myös kanavoitua tekstiä.  

 

Etähoito kestää 20-25 min, hinta 30€ (sis. alv. 24%). Suosittelen ottamaan alkuun 3x sarjan, jotta nähtäisiin eroa eri hoitokertojen välillä ja sitä miten hoito alkaa vaikuttamaan. Jokaisesta etähoitokerrasta saat oman viestin.

 

Ryhmäetähoito

 

Noin joka toinen kuukausi pidän ilmaisen ryhmäetähoiton. Tästä voit lukea lisää ilmainen ryhmäetähoitosivulta. Ryhmäetähoito kestää lyhyemmän aikaa kuin yksilöllisemmin tehtävä etähoitoni, eikä siihen kuuluu suuren osanottajamäärän vuoksi yksilöllistä viestiä. 

 

Voit tilata hoidon myös toiselle

 

Energiahoito sopii hyvin myös eläinten hoitamiseen. Useimmat eläimet nauttivat hoidosta ja osoittavat myös itse mihin hoitoa tarvitsevat. Hoitoaika vaihtelee tilanteesta riippuen tavallisesti noin kymmenestä minuutista puoleen tuntiin. Hoito tapahtuu periaatteessa samoin kuin ihmisiä hoidettaessa. Hoito voidaan tehdä myös ilman suoraa kosketusta, esim. eläimen häkin, akvaarion tms pinnalta.

 

Hinta sovitaan tapauskohtaisesti riippuen käytetystä hoitoajasta. Kissojen ja koirien hoidoissa tavallisesti ensimmäisen käynnin kesto on noin tunti, jatkokäynnit noin puoli tuntia.

 

Etähoitopaketit

Voit ostaa joko 1 kk, 3 kk, 6 kk tai kerralla koko vuoden etähoitopaketin. Maksu Holvin tai PayPalin kautta.

 

 

Tekemäni energiahoidot ja hypnoosiohjaukset ovat ennaltaehkäiseviä tai täydentäviä ja tukevia hoitomuotoja, eivätkä korvaa lääketieteellistä hoitoa. En ole lääkäri enkä tee diagnooseja, ja nämä suosittelen hakemaan muualta. Mielelläni olen tukemassa kun diagnoosi on haettu.